31. julio 2015 · Comentarios desactivados · Categorías:Sin categoría

Recull d’activitats i vivències del passat juliol de 2015 a Càmping Riera Merlès

Ens trobem a final de juliol i volem compartir amb vosaltres les diferents activitats que hem fet a Càmping Riera Merlès.

La temporada d’estiu va amb un munt d’activitats: jocs esportius, zumba, gimcana exploradora, caminada a Sant Isidre, inauguració de la pista de bàsquet, manualitats, sevillanes, MASTER CLASS, jocs de nit, quizz musical, cardio, jocs tradicionals i bàdminton. Us deixem a continuació algunes fotos de les activitats:

master class camping riera merles

master class camping riera merles

 Fotografies Master Class

 

Sant Isidre camping riera merles

Sant Isidre Camping Riera Merles

  Fotografies de l’excursió a Sant Isidre

Manualitats amb goma eva

Fotografies de manualitats amb goma eva

El primer cap de setmana de juliol, les activitats van ser: construir i jugar a un «memory gegant», vam fer una vetllada on cadascú havia de portar un objecte que el caracteritzés, de manera que tothom era protagonista. El divendres a la tarda va ser molt salat, vem fer potets de sals de colors, tornejos de futbol per a totes les edats i joc de nit.

El dissabte 4 de juliol, en motiu dels 21 anys dels incendis forestals considerats els més greus de l’història del país, vam fer un taller de plantar una mongeta i una gimcana anomenada «cap foc al bosc».  Seguidament, per a fer moure l’esquelet, cardio a la piscina per a totes les edats. A la tarda la protagonista va ser la berragimcana, la gimcana més «bruta» de l’estiu.

Joc de nit per els més petits i torneig de futbolí per als adults.

verragimcana verragimcana1

Fotografies de la Verragimcana

figures figures4

Vam entrar a la primera quinzena de juliol, estrenant la passarel·la, jugant a padel beach, gimcanes, jocs de nit, i dissabte 11 de juliol hi va haver la II Diada Canina, amb exhibició d’agility per part del club agility Cornellà. Va ser un cap de setmana molt animal i ens ho vam passar d’allò més bé.

diada canina camping riera merles

diada canina diada canina2

Fotografies  II Diada Canina

passarel.la2 pasarel·la

La tercera setmana de juliol vam començar noves activitats com el miniclub, el repàs, el tai-chi i la relaxació. El cap de setmana va estar protagonitzat pel ball d’espuma del dissabte entre altres activitats com van ser: decorem un globus, inauguració del watervolei, jocs de nit, quinto, cardio, shootball, tenyir samarretes, vam començar la fofucha Daniel, zumba, cardio, taller de cuina,excursió al castell de lluça..

relaxació

miniclub minclub

tenyir samarretes samarretes

festa escuma festa escuma1

Fotografies festa de l’escuma

castell lluça castell lluça

Fotografies castell de Lluçà

L’últim cap de setmana de juliol vam fer la I trobada de cotxes teledirigits i el I fàstic fang del Càmping Riera Merlès. A més a més, es van dur a terme moltes altres activitats com van ser: tai-chi, papiroflèxia, country, joc del ahora caigo, cardio, tallers d’adults, shootball, guerra d’aigua, vam fer una pizza i vam anar a berenar a la riera, zumba, chill out jocs de nit, torneig al pro i per acabar el mogut cap de setmana, taller de relaxació.

cotxes teledirigits cotxes2

Fotografies I trobada de cotxes teledirigits

fastic fang

Fotografies I Fàstic Fang

Fins aquí el recull d’activitats del mes de juliol, seguirem informant de les activitats que es duran a terme al mes d’agost. Moltes gràcies a tothom, sense vosaltres no hagués estat possible.

Comentarios cerrados.